bubbleroom

jag flyttar nu! från och med nu kan ni hitta mig här ---> www.josefin.bubbleroom.se

shoot man shoot





- ph me.

ebba klagade på att jag inte hade några alls bilder på mig själv här på bloggen. bilderna bjuder jag på, detta är mitt försök att plugga med huvudverk. mitt huvud dunkar. helt seriöst, här är det inga små fjompiga små dunk här inte utan det dunkar verkligen. känns som om det är typ 5 liter blod som försöker ta sig runt i skallen på mig. jag tror någon måste ha slagit en slägga i huvudet på mig. shoot man shoot me.

stryk



- ph. ebba, me, emma.

haha det är bäst att ni inte får se mer än det här för då får jag stryk av mina vänner. idag fick jag reda på vad jag fick för betyg på nationella proven i svenska. 7.8 det ligger på ett VG. jag hade velat ha högre men jag ska inte klaga. nu kollar jag på top model sen ska jag plugga. puss

i want that night





lelove



so sick of love songs



- ph. ? jag har blivit en sucker för katter..

jag är sjuk! fan! jag har inte tid att vara sjuk och inte har jag någon lust med det heller! mitt huvud håller på att sprängas och någon har kört ner ett rivjärn i halsen på mig. jag gick till skolan och hämtade lite grejer så nu har jag saker att plugga iallafall. jag ska plugga lite nu men jag lär återkomma x antal gånger idag. over and out!

helg



- ph. lelove

min fredag var inget annat än underbar! så mysigt har jag inte haft på länge. jag vill göra allt vi gjorde en gång till. okej, nästan allt, jag fick en slint i huvudet och åt kaffepulver till jag nästan spydde så det var väl bara det. jag har varit glad hela helgen för att min fredag var så pass bra. jag gillar mina vänner väldigt mycket!

friday



- ph. fashionbyi

fredag. jätte skönt! ikväll ska jag hem till några klasskompisar och ha filmkväll. hur mysigt? i morgon ska jag på dop och sedan ska jag över till max och markus och äta middag. får se hur mycket jag sköter om bloggen i helgen alltså. nej nu ska jag jobba lite. puss!

comment



 - ebba´s kommentar om inlägget här under som gjorde att jag nästan grät, helt allvarligt!

kan man göra annat än att älska min fina vän ebba? nej jag tror inte det! det är sånna här vänner man ska ha. jag vet inte ens vad jag ska säga om detta men ni kan inte förstå hur uppiggande det är att få en sån här fin kommentar av en sån här fin vän! så jag drar citatet igen, "kan man göra annat än att älska min fina vän ebba? nej jag tror inte det!"

what´s up pussycat?



- ph. don´t remember

nu ska jag låta mina känslor flöda! just nu så är mitt liv väldigt ömrört om man säger så. det är inte som det brukar, på gott och ont. samtidigt som det känns att jag glider ifrån vissa så tillkommer andra och det är jag väldigt glad över. emma och amanda thank you for being you! jag älskar mina vänner mer än något annat och utan dom vore jag inget. så här mycket har jag inte skrattat på länge. samtidigt som jag är inne i en ful period och nästan gråter varje gång jag går förbi en spegel. jag vill se ut som precis alla andra snygga människor förutom mig själv. ge mig lite snygghet! ge mig lite kärlek! jag vill bli kär, jag vill ha den där snyggisen man inte kan få. den där filmhunken. varför är livet bara hemskt sometimes?

vanillascented



- ph. vanillascented

hur fin? mucho grande fin säger jag! jag ska hitta någon fin blå färg på tyg (som på bilden) sen ska jag sy denna vackra skapelse!

dagens



- dagens dagens, halsduk zara, skinpaj hm, ljusrosa linne don´t remember, jeans tiger of sweden, converse. ni kanske tycker att det här var en tråkig klädkombination, men då ska jag säga er att jag kände mig vårig idag, färgglad!

det är här väl den första bilden jag lägger in på mig själv? haha woho! kass bildkvalitet, iphone. hursomhelst, det känns som om det är något som jag borde göra, men det har jag glömt bort vad det är. hoppas jag kommer på det ifallatt det är viktigt. juste, inlägget tillägnar jag ebba eftersom hon var tvungen att säga till mig att jag skulle blogga. puss på ebba!

snygga





- ph google

chanel iman och signe. snygga! snygga snygga snygga snygga! varför ser inte jag ut som dom? *sadface*

100310



- ph. milksigne

pengar! jag behöver det! pengar! jag är i stort behov av det! varför ska jag vara en sådan slösa? jag köper grejer hela tiden. det kan vara det lilla minsta. ett litet nagellack, det behöver man väl alltid? så tänker jag hela tiden. det behöver man väl? usch och fy för mig!


UPDATE: idag ska jag skämma bort er med massa inlägg och bilder, bra va?

FAB!

- sitter nu här och äter mina nudlar. jätte fräsch känner jag mig. FAB! nej usch vad skabbig jag känner mig. nudlar och mjukiskläder så känner man ju sig som vilken top modell som helst? nej, slut skämtat. josefin är trött, ofräsch, trött, lite irriterad, trött och...trött.

spring



- ph. google

hur underbart är det inte med sol? nu känner jag att våren är på väg. solen har lyst på oss här i bergshamra hela dagen. hur skönt som helst. även fast man bara sitter inomhus och är på lektioner så blir man glad att se att solen värmer där ute. hursomhelst, nu ska jag läsa lite bloggar sen får vi se vad jag hittar på. puss!

cat



- ph google

jag vill ha en katt unge!


saturdaysunshine





- ph by me.

jisses vad solen skiner idag! langade fram kameran och tog lite bilden nu här på morgonen. haha gårkvällen tillbringade jag på skutan och den var crazy, helt rätt sällskap! amanda möller och matilda engström är bra tjejer det där! nej nu ska jag slösurfa lite sen ska jag dra ut tummen ur röven och få något att göra idag. träning ikväll, så jävla taggad!

photo



- ph. mikaela by me

ni får se bilderna så snart jag orkar redigera dom!

chokladbollar





- ph. by me. hej oredigerade bilder!

nu har jag bakat och nu ska jag ut och fota med miccan!

balls





- ph emma nygren

toddles små glin! har sovit ur dåligt inatt så jag drar mig upp och tänkte att jag måste ha en ny start på dagen och käka en bra frukost. så jag gör min frukost och ska precis sätta mig framför tvn så visar det sig att min über smarta syster har lyckats ha sönder tvn på något sett, igen. så då bröt helvetet ut och nu är jag på det humör som jag förtjänar. idag ska jag iallafall bara chokladbollar. har blivit lite utav ett beroende nu efter denna vecka.

pussas här!



- ph. emma nygren

hur vackert? jag tycker man borde utsmycka världen så här lite mer. så fint, eller är jag bara blödig? neeeej det är jag inte det är sååå vackert! det finns väldigt fina människor på denna jord, emma ljunglöf (KLICK) är en av dom. det är hon som tog sig tid att göra min fina header. tack igen! jag saknar ebba föresten, har inte träffat människan på typ en vecka och den bruden är värd att sakna ska ni veta.

onödigtinfo

kalle anka var förbjuden i finland för att han inte hade några byxor på sig. det vanligaste namnet i världen är mohammed. tomas eddison, uppfinnaren av glödlampan, var rädd för mörkret. premiären på spiderman 3 sattes upp innan inspelningen av den andra. tjejer är ca 4 år mognare än killar. hajar är immuna mot cancer. det tar ca 2 timmar att koka ett struts ägg. det tar ca 507 år för en snigel att ta sig runt jorden. en människa har i genomsnitt 100 000 hårstrån på huvudet. sannorlikeheten att man dör när man ramlar ur sängen en 1 på 2 miljoner. hitler hade bara en testikel. en egyptisk mumie innehåller i snitt en km bandage. den genomsnittiga 18 åringen har sett 26 000 mord på tv. den röda pricken på 7up flaskan kommer från dess uppfinnare, den står för hans ögon för han var albino. elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa. det går 86 400 sekunder på ett dygn. det är större risk att en champange kork dödar en människa än en giftig spindel. man tillbringar ca ett år framför spegeln. om du förvarar en levande guldfisk i ett blecksvart rum kommer den slutligen bli vit. igelkotten har ca 6000 taggar. det finns 20 gången mer får än människor på nya zeeland.

onödigtinfo, jag tycker det är jättekul att läsa om sånt här. vad tycker ni?

seven



- ph. google

vi var endast sju, seven, sept stycken på träningen idag. vilket gjorde att vi även fick sluta en timme tidgare, skönt! nu ska jag kolla på uptown girls på trean. mys. jag tycker att jag har blivit grym på att blogga! ska bara fixa en lite roligare design. puss

blogg

- har jag inte blivit en aldeless ypperlig bloggare föresten?!

photobooth









- ph-booth bilder på amanda den underbara och moi!

mysigaste frukosten på länge. iskall apelsin juice, rostad macka och så vi var tvugna att kolla på rosa the movie så vi kunde dreggla lite på rosas da man ville, freddy åsblom! snyggingar åt folket säger jag bara. vi slängde i oss lite pyttipanna till middag för en stund sedan. snart blir det träning tagga till! 

torsdagmorgon



- snyggisar, OBS: ignorera rea lappen.

igår kväll släpade jag röven in till norrtälje igen, för att vara med denna sköna böna. så vi hade galet skoj när vi gick våran lilla kvälls prommenix och drev med folk på msn. vi har även druckit tre liter juice och ätit fem hundra chokladbollar. nu snackar vi om snygga killar och freddy åsblom, joel kinnnaman och robert pattinson toppar vår lista!

smell good



- dagen till ära har jag varit på en liten tripp in till norrtälje men bästa charlotte. hon är så fin min vän. vi fikade på tösses och snackade tjejsnack. det finns nog inget mer speciellt samtal än tjejsnack. så underbart och mysigt. köpte mig även en riktigt mysig grå tröja på hm herr. synd att den inte luktar grabb.

varför luktar killar så gott?

tisdag

- haha det börjar bra detta inlägg. tänkte skriva tisdag på engelska, men blev osäker på stavningen. tuesday. stavas det så? hursomhelst, idag ska jag hem till amanda, mys! sen blir det träning, tagga till nu josefin!

off





- har varit ganska off. haha miccan know´s why. inget jag tar upp här. hursomhelst så var det ebba som klagade på att jag inte var så bra på att sköta om min blogg. kommer fortfarande vara aning off tills allt löst sig. haha mikaela och martin hjälp mig nu!


RSS 2.0