glugg & cigaretter



- ph milksigne

tänkte bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever. over and out!

heart



i wanna love you, but I better not touch. i wanna hold you, but my senses tell me to stop i wanna kiss you, but i want it too much. i wanna taste you but your lips are venomous poison, your poison running through my veins.

a wake

pluggar fortfarande! om jag hade haft en webcam hade ni fått se lagom vackra bilder på mig om hur smart jag ser ut, vad jag tycker om buddhismen, kanske hade slängt in en liten getingstjärt bild för ebbas skull bara för att jag vet att hon gillar´t! gissa vem som kommer vara trött i morgon. who? me? yes you! couldn´t be!

onsdag



- ph. milksigne

jag har skapat ett köp beroende. jag kan inte gå på stan utan att gå där ifrån och inte ha köpt något. om det nu skulle hända att jag åker in till t.centrum och åker hem tomhänt känner jag mig värdelös. skulle lämna tillbaka ett skydd till min iphone idag i t.centrum. köpte även ett par nya ski-goggles, som jag fortfarande försöker intala mig att jag är i behov av. hursomhelst, nu ska jag plugga klart. jag är ruskigt trött efter idag och sängen skriker på mig, pluggar i max en timme till sen blir det sängen! over and out.

__josefin

sanningen måste fram till slut...



- ph. jag och min älskling

jaa, jag tänkte att jag ska vara ärliga mot er bloggläsare. det är jag och eric from now and over. jag vet att ni andra tjejer som gillar min älskling kanske är lite avundsjuka nu men jag vill inte ljuga eller något. jag vill vara så ärlig som möjligt. dock så kommer jag hålla mitt och erics privatliv borta från bloggen. det blir bäst så!


boom



- idag har jag varit duktig! skrivit en aning på min rapport och börjat med en powerpoint till min redovisning på fredag. så just nu håller jag på och grejar lite med presentationen samtidigt som jag lyssnar på ebba´s fina spellista på spotify och kollar på något ramdom program på mtv. det blir alltid så att jag end up on ebba´s spotify lista. jag försöker bygga upp en egen men det går inte så bra. rapporten kallar!

__josefin

underbara flicka




- idag är det nämligen så att min fina, snälla, vackra, helt underbara vän ebba fyller år. grattis på dig ebbski!


snow snow snow



- ph milksigne

fan vad det ska snöa hela tiden! jag har tröttnat på snön och gå runt i tjocka jackor och uggs, okej jag har gått runt i skinpaj och converse mer eller mindre hela vintern. men det visar ju vad jag tycker om snön just nu. visst, jag tycker det är galet kul att åka skidor/bräda men det här är ju galet. hur mycket snö som helst mår ingen bra av. speciellt inte jag. jag vill ha sol och värme, bruna ben och shorts!


saturday



- ph. don´t remember?

åkte hem tidigt i morse eftersom det har snackats om snöstorm, klass 2 varning. så nu är jag hemma och har precis tryckt i mig lite middag. träningen ikväll blev inställt tack vare snöstormen. kul att det kommer ta minst en och en halv månad innan våren kommer. klockan åtta blir det melodifestivalen och godis.

__josefin

babysitter

- ph fashionbyi.
bloggandet tar er med storm eller hur? nej nu ska jag allt försöka skärpa mig med det här! okej, vad som har hänt medans jag lagt bloggen åt sidan för flera dagar. jag har gått och blivit brunett, har gjort alla nationella prov i svenska, jag har blivit en allmänt glad människa. jag låter rubriken tala helt enkelt, ja jag är barnvakt. nej nu ska jag slå mig ner i soffan och se på solsidan. peace out!

F*cking school

- hatar min skola! hatar allt folk som går där! tror dom är så jävla coola, coola är det sista dom där äckliga människorna är! fan! kom hem och hann inte mer än att komma innan för dörren innan tårarna rann för så jävla sur är jag! släcker ner i rummet och sover nu. väck mig när livet inte suger!

St: Martins

- FÖRST VILL JAG BARA SPY PÅ SL! LITE SNÖ SKA VÄL INTE FÅ HELA STAN ATT GÅ UNDER?!? JUST NU BLOGGAR JAG FRÅN MIN IPHONE OCH AV NÅGON KONSTIG ANLEDNING SÅ BLIR ALLT JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER, MEN DET FÅR NI STÅ UT MED! NU ÄR JAG PÅ VÄG TILL SUNDBYBERG OCH SKA KOLLA PÅ EN SKOLA DÄR JAG FÖRHOPPNINGSVIS BÖRJAR PÅ TILL HÖSTEN.

Tillbaka!



- ph. me.

let´s do this! jag ska försöka (LÄS; försöka) ta tag i bloggandet igen. men vi får se hur det går, jag är trotts allt bara en människa med en massa träningar och plugg. nationella ska vi inte prata om heller! hursomhelst, det här blir ju toppen! nej nu kör vi en nystart med en massa(inte så många) bloggande och en massa kommentarer. vad säger ni?

RSS 2.0